Se topeste intr-un vas, pe foc mic, ciocolata cu 2 linguri de lapte si se pune peste ea untul taiat bucatele. Se amesteca pentru omogenizare. Se sparg
Se topeste intr-un vas, pe foc mic, ciocolata cu 2 linguri de lapte si se pune peste ea untul taiat bucatele. Se amesteca pentru omogenizare. Se sparg ouale intr-un castron si se adauga zaharul, batandu-se pana devin spumoase. Se adauga peste oua amestecul unt-ciocolata, faina, praful de copt si laptele. Se obtine un aluat care curge. Se toarna aluatul intr-o forma tapetata cu unt si faina si se coace 30 de minute. Se face crema. Se amesteca cacaua, zaharul, fecula. Se amesteca cu lapte rece in care s-a pus vaniiia. Se pune la fiert pe foc mic pana incepe sa clocoteasca, se ia de pe foc, se incorporeaza smantana si se lasa la racit. Se scoate aluatul din forma si se imbraca in crema de cacao. Se orneaza cu fistic taiat fin.
Alte retete de dulciuri:
Tiramisu
Ciocolata de casa
Papanasi fierti
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios