Se bat albusurile spuma tare cu telul. Treptat, se adauga cate doua linguri de zahar si se bat bine. Se amesteca impreuna cu sarea si zaharul vanilat
Se bat albusurile spuma tare cu telul. Treptat, se adauga cate doua linguri de zahar si se bat bine. Se amesteca impreuna cu sarea si zaharul vanilat si se incorporeaza usor in compozitia preparata anterior. Se tapeteaza o tava cu unt si faina si se toarna compozitia. Se coace prajitura la foc potrivit, timp de 30-35 de minute. Pentru crema se bate frisca si se adauga zaharul, capsunele, coaja de portocale si esenta de migdale.
Dupa ce s-a racit, se taie cuburi, care se vor umple cu crema.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura snikers Ciocolata de casa Lapte de pasare
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post