Alunele se prajesc in cuptorul incins, apoi se macina si se amesteca impreuna cu faina. Se bat spuma tare albusurile si li se adauga treptat sucul, z
Alunele se prajesc in cuptorul incins, apoi se macina si se amesteca impreuna cu faina. Se bat spuma tare albusurile si li se adauga treptat sucul, zeama si coaja rasa de lamaie. Se incorporeaza apoi faina cu alunele si se amesteca bine. Se intind apoi foi care se coc. Se pregateste intre timp crema. Se amesteca laptele cu faina si zaharul si se pune compozitia pe foc. Se ia deoparte dupa ce devine consistenta si se adauga cafeaua, dupa care se lasa la racit. Separat, se bate untul spuma si se adauga in compozitia racita, impreuna cu galbenusurile, zaharul vanilat, esenta de vanilie si esenta de rom. Foile coapte si racite, se umplu cu o parte din crema si se acopera cu restul de crema ramasa ultima foaie si marginile.
Prajitura se taie si se serveste, dupa ce a stat la rece.
Alte retete culinare:
Tiramisu Prajitura snikers Ciocolata de casa
Pastele integrale cu dovlecel, ardei gras, ciuperci, ceapa si usturoi, sunt satioase si la final poti sa le presari si un pic...
Paste integrale cu legume