Alunele se prajesc in cuptorul incins, apoi se macina si se amesteca impreuna cu faina. Se bat spuma tare albusurile si li se adauga treptat sucul, z
Alunele se prajesc in cuptorul incins, apoi se macina si se amesteca impreuna cu faina. Se bat spuma tare albusurile si li se adauga treptat sucul, zeama si coaja rasa de lamaie. Se incorporeaza apoi faina cu alunele si se amesteca bine. Se intind apoi foi care se coc. Se pregateste intre timp crema. Se amesteca laptele cu faina si zaharul si se pune compozitia pe foc. Se ia deoparte dupa ce devine consistenta si se adauga cafeaua, dupa care se lasa la racit. Separat, se bate untul spuma si se adauga in compozitia racita, impreuna cu galbenusurile, zaharul vanilat, esenta de vanilie si esenta de rom. Foile coapte si racite, se umplu cu o parte din crema si se acopera cu restul de crema ramasa ultima foaie si marginile.
Prajitura se taie si se serveste, dupa ce a stat la rece.
Alte retete culinare:
Tiramisu Prajitura snikers Ciocolata de casa
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post