• in bolul de plastic al robotului multifunctional Ankarsrum, cu ajutorul telurilor duble, mixati albusurile cu un praf de sare
• in bolul de plastic al robotului multifunctional Ankarsrum, cu ajutorul telurilor duble, mixati albusurile cu un praf de sare si zeama de lamaie, apoi adaugati treptat zaharul pana obtineti o bezea
• amestecati galbenusurile cu uleiul, putin cate putin, apoi amestecati-le cu bezeaua
• incorporati usor, cu o spatula, de jos in sus
• amestecati faina cu praful de copt si puneti putin cate putin in compozitia de mai sus
• la final adaugati coaja rasa de lamaie
• tapetati o tava dreptunghiulara cu hartie de copt si turnati compozitia, apoi coaceti in cuptorul preincalzit pentru 40 de minute (faceti testul cu scobitoarea)
• lasati blatul la racit si preparati crema
• tot in bolul de plastic al robotului multifunctional Ankarsrum mixati untul moale cu zaharul pudra, apoi adaugati crema de branza si scortisoara
• mixati frisca si amestecati-o apoi cu crema de branza, omogenizand usor, cu o spatula
• puneti crema peste blatul racit si lasati la frigider 30 de minute
• la final puneti peste crema zmeura si pregatiti jeleul, pe care il turnati apoi deasupra
• lasati prajitura la frigider 30 de minute inainte de servire.
Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post