Faina se amesteca impreuna cu smantana, apoi se adauga trei linguri de unt foarte moale. Se adauga vinul, vanilia, un praf de sare si doua galbenusuri
Faina se amesteca impreuna cu smantana, apoi se adauga trei linguri de unt foarte moale. Se adauga vinul, vanilia, un praf de sare si doua galbenusuri. Se framanta un aluat moale si elastic, care se pune apoi la rece. Separat, se prepara un sirop dintr-un pahar de apa si unul de zahar. Se pune pe foc si se adauga laptele praf, amestecand mereu. Se adauga cacaua, o lingura de rom si o lingura de coniac. Se intinde o foaie groasa de 1 cm, se taie forme rotunde cu ajutorul unui pahar si se pun la copt in cuptorul incins. Dupa ce s-au rumenit, se scot si se lasa putin la racit. Cat sunt calde, se lipesc doua cate doua cu crema de ciocolata racita.
Se pudreaza cu zahar.
Alte retete de dulciuri:
Tarta cu fructe
Chec
Cozonac
Pastele integrale cu dovlecel, ardei gras, ciuperci, ceapa si usturoi, sunt satioase si la final poti sa le presari si un pic...
Paste integrale cu legume