Prajitura cu ciocolata

250 gr unt, 250 ciocolata amara, 200 gr zahar se topesc impreuna la bain-marie. Se lasa sa se raceasca foarte bine (important) si apoi se adauga 6 gal

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr unt
  • 250 ciocolata amara
  • 200 gr zahar
  • 6 oua
  • 4 linguri rase de faina
  • 2 linguri maizena

Mod de preparare

250 gr unt, 250 ciocolata amara, 200 gr zahar se topesc impreuna la bain-marie. Se lasa sa se raceasca foarte bine (important) si apoi se adauga 6 galbenusuri, 4 linguri rase de faina, 2 linguri maizena si cele 6 albusuri spuma. Se da la cuptor la 210° timp de 25 min. cca (depinde de cuptor), se rastoarna si cand e rece se serveste. Exteriorul este crocant si interiorul putin umed.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert cosulete din aluat fraged cu gem si bezea cu nuci

Am mâncat astfel de coșulețe din aluat fraged cu gem și bezea cu nuci, la una din întâlnirile...

Desert cosulete din aluat fraged cu gem si bezea cu nuci
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala