Margarina inmuiata se amesteca cu oul, zaharul si bicarbonatul de sodiu, se adauga coaja de lamaie si 100 ml lapte. Se adauga faina si smantana, Comp
Margarina inmuiata se amesteca cu oul, zaharul si bicarbonatul de sodiu, se adauga coaja de lamaie si 100 ml lapte. Se adauga faina si smantana, Compozitia se toarna in tava de marime mijlocie unsa.
Capsunele se spala, se curata, se scurg, daca sunt mari se taie in doua sau in patru, apoi se presara peste aluatul din tava, se da la cuptorul incalzit dinainte. Prajitura se coace 5 minute la foc iute, apoi se coace pana cand scobitorea de proba iese curata din aluat. Se raceste in tava, se taie in patrate, se serveste.
Alte retete recomandate
Tarta de fructe
Dulceata de mure
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post