Prajitura cu caise

1) Zaharul se freaca cu margarina , se adauga galbenusurile, vanilia, smantana , faina amestecata cu praful de copt. 2)Albusurile batute spuma se inc

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Faina 350 gr
  • Praf de copt 1
  • Zahar 200 gr
  • Margarina 250 gr
  • Oua 5
  • Smantana (fermentata) 200 gr
  • Vanilie
  • Caise 15
  • Zahar pudra
  • Tava 30x24
  • Temp. 170 grade C

Mod de preparare

1) Zaharul se freaca cu margarina , se adauga galbenusurile, vanilia, smantana , faina amestecata cu praful de copt.

2)Albusurile batute spuma se incorporeaza usor.

Tava unsa si infainata.

Aluatul se toarna in tava si se acopera cu feliute de caise.

Se coace in cuptorul preincalzit.
Pofta buna!

Reteta Prajitura cu caise propusa de Neta pe forum culinar.ro

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert cozonaci cu aluat dospit la rece, umpluti cu ciocolata si rahat

Am pregatit doi cozonaci foarte buni, avand ca inspiratie reteta Jamilei, numai ca eu i-am umplut cu rahat si i-am rulat....

Desert cozonaci cu aluat dospit la rece, umpluti cu ciocolata si rahat
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide