Galbenusurile se freaca spuma cu o treime din zahar si cu zahar vanilat. Albusurile se bat spuma tare cu restul de zahar, se adauga galbenusurile, se
Galbenusurile se freaca spuma cu o treime din zahar si cu zahar vanilat. Albusurile se bat spuma tare cu restul de zahar, se adauga galbenusurile, se cerne faina si se amesteca bine pentru a obtine o compozitie omogena. Aceasta se pune (se unge fiind cu zahar)in tava de copt si se coace la160°C. Praful de budinca se amesteca cu zahar si lapte, se prepara budinca in care se taie caisele. Compozitia se toarna pe blatul racit.
Se pune la frigider sa se intareasca crema. Se prepara frisca din pachet cu lapte, se acopera crema, se ornrreza cu caise felii.
Alte retete de prajituri
Pleurotus pane, reteta simpla si rapid de preparat Pentru ca am renuntat definitiv la carne, am grija sa introduc in...
Pleurotus pane, reteta simpla si rapid de preparatIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala