Prajitura cu cacao si nuci

Zaharul se amesteca bine cu margarina si oul, si se adauga cacao, nucile macinate, faina, coaja de lamaie, si scortisoara. Aluatul se intinde la o gro

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 100 g zahar pudra
  • 130 g margarina
  • 1 ou
  • 1 lingura cacao
  • 100 g nuci macinate
  • 50 g faina
  • 50 g pesmet
  • coaja rasa a unei lamai
  • varf de cutit scortisoara
  • gem de zmeura

Mod de preparare

Zaharul se amesteca bine cu margarina si oul, si se adauga cacao, nucile macinate, faina, coaja de lamaie, si scortisoara. Aluatul se intinde la o grosime de un deget si se prajeste. Dupa ce s-a prajit orizontal se taie in doua si se unge cu gem de zmeura, dupa care partile se potrivesc.
Alte retete prajituri recomandate

Prajitura cu visine

Prajitura cu capsuni

Tarta cu visine

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Briose din aluat dospit

Aceste briose le-am facut pentru intalnirea de la Slanic.

Briose din aluat dospit
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide