Prajitura cu cacao

Prajitura cu cacao se umple cu crema facuta din din 1 kg branza de vaci, 200 g zahar, 100 g stafide.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 7 linguri de smantana
  • 7 linguri de zahar
  • 2-3 linguri de untura
  • 2 linguri de cacao
  • 3-4 linguri de lapte
  • 1 praf de copt sau bicarbonat
  • faina cat cuprinde
  • crema :
  • 1 kg branza de vaci
  • 200 g zahar
  • 100 g stafide
  • 3 oua
  • 1 plic de vanilie
  • 2 linguri de gris.

Mod de preparare

Pentru prajitura cu cacao se face un aluat moale, doua treimi din aluat se pune in tava; dam la copt pe jumatate, scoatem si punem branza peste care punem restul de aluat si dam la copt.Se pudreaza cu zahar. Se face o crema din 1 kg branza de vaci, 200 g zahar, 100 g stafide, 3 oua, 1 plic de vanilie, 2 linguri de gris. Se amesteca toate la un loc. Albusurile se bat spuma.


Prajitura cu cacao se serveste dupa ce s-a racit.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors