Prajitura cu cacao

Se pun la topit margarina, laptele, zaharul si cacaua si se amesteca bine intr-un vas pe foc mic. Cand amestecul este omogen, se scot opt linguri din

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet margarina
  • 3 oua
  • 50 gr cacao
  • 1 jumatate cana lapte
  • 1
  • 5 cani faina
  • 1
  • 5 cani zahar
  • 1 praf de copt stins cu zeama de laaie
  • nuca
  • stafide
  • portocala din dulceata
  • 100 gr ciocolata amaruie

Mod de preparare

Se pun la topit margarina, laptele, zaharul si cacaua si se amesteca bine intr-un vas pe foc mic. Cand amestecul este omogen, se scot opt linguri din compozitie si se pun deoparte. Se adauga in restul amestecului trei galbenusuri, 3 albusuri batute spuma, faina, praful de copt si fructele. pun cele trei galbenusuri, faina, praful de copt si fructele. Se pune compozitia in doua tavi de chec unse cu unt si se pun in cuptor, la copt. In restul de opt linguri amestec se topeste o ciocolata amaruie. Cand prajiturile sunt coapte, se scot din cuptor si se toarna peste ele crema calduta.


Se serveste dupa ce s-a racit.

Alte retete:

Prajitura cu visine Papanasi fierti Dulceata de gutui

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura Duo Chocolat

Iubim ciocolata, mai mult pe cea neagra, cea alba fiind cam dulce, dar combinate sunt de mare efect. Si daca mai adaugam un...

Prajitura Duo Chocolat
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide