14 dg de nuci macinate se amesteca cu 20 dg gem de piersici. Apoi se bate o spuma dintr-un un ou, 18 dg de zahar brun si un praf de sare. Se adauga 5
14 dg de nuci macinate se amesteca cu 20 dg gem de piersici. Apoi se bate o spuma dintr-un un ou, 18 dg de zahar brun si un praf de sare. Se adauga 5 dg de unt, 2 linguri cacao, o lingurita de bicarbonat de sodiu si se amesteca pana cand aluatul devine omogen. Se mai adauga 25 dg faina, 2 dl lapte iar apoi se amesteca bine. Se toarna in tava tapetata cu unt si faina. Cu o lingura uda se intinde bine aluatul in tava si se coace la foc potrivit timp de 20 de minute pana cand acesta se solidifica. In timpul coacerii se bat albusurile. Se adauga 14 dg de zahar brun si se bate pana devine o spuma solida. Cand aluatul devine destul de robust, se acopera cu crema de nuci, peste care se intinde spuma. Se reintroduce in cuptor si se lasa aproximativ 30 minute pana cand prajitura devine crocanta.
Alte retete de prajituri in imagini recomandate
Fursecuri
Placinta mere
Prajitura mere
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post