Din ingrediente facem un aluat care se imparte in 4 parti egale. O parte se amesteca cu 1 lingura cacao si se modeleaza bete subtiri la lungimea tavi
Din ingrediente facem un aluat care se imparte in 4 parti egale. O parte se amesteca cu 1 lingura cacao si se modeleaza bete subtiri la lungimea tavii pe care o folositi. O alta parte se face si ea tot bete albe
Celelalte 2 parti se intind foi de marimea tavii. In tava pregatita pentru copt se pune o foaie careia i se ridica putin marginile pe tava. Se pune un strat de dulceata sau gem si se presara nuca (se poate amesteca nuca direct in dulceata). Se pun betele alternativ unul alb, unul cu cacao. Un alt strat de dulceata cu nuca si apoi a doua foaie. Foaia de deasupra se inteapa putin sa nu se umfle si se da la cuptor la foc potivit.
Dupa ce o scoatem din cuptor se pune glazura de ciocolata si se lasa la rece, apoi se taie. E o prajitura deosebita,e mai mult de lucru dar e minunata si la gust si aspectuoasa cand o taiem.
E foarte buna!
Alte retete de prajituri recomandate
Prajitura cu prune
Placinta cu mere
Ciocolata de casa
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post