Din ingrediente se framanta un aluat din care se vor coace 3 foi. Laptele se fierbe cu faina, se amesteca cu margarina si zaharul si se imparte in 2.
Din ingrediente se framanta un aluat din care se vor coace 3 foi. Laptele se fierbe cu faina, se amesteca cu margarina si zaharul si se imparte in 2. Intr-o jumatate punem gelatina maruntita si rom. In cealalta jumatate, cacao. Foaia de la baza o ungem cu ½ din crema de cacao, punem peste ea piscoturile inmuiate in rom si, deasupra acestora, crema de cacao. Punem a doua foaie, crema cu gelatina si acoperim cu a treia foaie. Deasupra, o glazura de ciocolata topita.
Alte retete prajituri recomandate
Prajitura cu visine
Prajitura cu caise
Prajitura cu capsuni
O combinatie delicioasa de zucchini cu stevie intr-un bors acrisor de porc a fost perfect la frigul de afara.
Bors de porc cu stevie si zucchini