Amesteca 400 g de faina, 250 g de zahar pudra, 250 g de margarina, 1 praf de copt, 4 galbenusuri si putin lapte. Aseaza jumatate din aluat intr-o tava
Amesteca 400 g de faina, 250 g de zahar pudra, 250 g de margarina, 1 praf de copt, 4 galbenusuri si putin lapte. Aseaza jumatate din aluat intr-o tava, iar in cealalta jumatate adauga 2 linguri de cacao. Formeaza bilute din aluatul cu cacao si pune cate o nuca in mijlocul lor. Toarna lapte fierbinte peste 400 g de mac si 200 g de zahar. Pune spuma de ou peste mac, amesteca bine si unge-l peste aluat. Aseaza bilutele si coace-l. Prepara crema dintr-o budinca cu vanilie si toarn-o peste 1 margarina frecata cu 200 g de zahar. Pune-o peste aluat si decoreaza cu bucati din aluat.
Alte dulciuri retete recomandate
Compot de caise
Prajitura cu capsuni
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post