Prajitura cu branza Szeged

Batem spuma albusurile. Amestecam bine restul ingredientelor si incorporam spuma. Cocem intr-o tava unsa cu unt si presarata cu pesmet.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 50 dkg branza
  • 2 cutii smantana
  • 5 linguri faina
  • 5 linguri zahar
  • 2 pachete zahar vanilat
  • 5 galbenusuri
  • 5 albusuri

Mod de preparare

Batem spuma albusurile. Amestecam bine restul ingredientelor si incorporam spuma. Cocem intr-o tava unsa cu unt si presarata cu pesmet.
Alte retete de prajituri

Prajitura negresa

Prajitura alba ca zapada

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Cum se face omleta perfecta

Salutare si bine te-am gasit la o noua lectie de gatit ! Azi te-nvat cum se pregatesti omleta perfecta ! Iar pentru asta,...

Cum se face omleta perfecta
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala