Biscuitii se paseaza si se amesteca cu untul topit,se aseaza in tava si se pune la frigider pana crema e gata. Se bate frisca cu zaharul si praful de
Biscuitii se paseaza si se amesteca cu untul topit,se aseaza in tava si se pune la frigider pana crema e gata.
Se bate frisca cu zaharul si praful de budinca in cazul in care nu puneti gelatina , apoi seadauga crema de branza si pachetul de Philadelphia si se mixeaza la viteza mica.
Gelatina o lasam la inmuiat in laptele rece,apoi o dizolvam la bain -marie-nu trebuie sa fiarba!
O punem peste crema de branza.
se pune amestecul peste blatul de biscuiti-trebuie sa fie intarit.
Pasiflora se taie in doua si se stoarce ca o lamaie.
In suc se pune zaharul si gelatina dizolvata in apa si apoi pusa la bain-marie pt dizuolvare completa(nu trebuie sa fiarba).
Inainte de a pune pasiflora,crema de branza trebuie sa fie intarita!
In carte scria ca se lasa 1 ora la congelator inainte de a pune glazura,dar din cauza gelatinei crema era deja intarita.
Se mai pune la frigider pt intarirea glazurii.
Reteta propusa de Alis
Se serveste rece
Pentru ca marti a implinit Denis 12 ani, nu putea sa treaca ziua fara un tort. :X
Tort cu crema de lamaie si afineIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala