Prajitura cu branza si glazura

Pentru prajitura cu branza si glazura, avet nevoie pentru umplutura de branza, unt, vanilie, lamaie si zahar pudra.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blatul:
  • 6 oua
  • 6 linguri de zahar pudra
  • 6 linguri de faina si
  • 1 plic de praf de copt
  • Umplutura:
  • 700 g branza
  • 1 pachet de unt
  • vanilie
  • lamaie
  • gem
  • 300 g zahar pudra
  • Glazura:
  • un pachet de budinca de zmeura si
  • 400 g Fanta.

Mod de preparare

Pentru prajitura cu branza si glazura amestecam 100 ml de suc cu praful de budinca, restul de suc se fierbe si, cand clocoteste, se pune budinca dizolvata, amestecam bine pana se ingroasa si coacem blatul. Dupa ce se raceste, il taiem in doua foi si punem: blat – un strat de gem – branza – gem – blat, iar deasupra glazura colorata.


Prajitura cu branza si glazura se serveste dupa ce s-a racit.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Tocanita cu legume mexicane si fasole fideluta

Aveam o punga de legume mexicane,ratacita prin frigider si am zis sa-i fac felul......felul doi,ca peste unu am sarit....

Tocanita cu legume mexicane si fasole fideluta
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide