Prajitura cu branza si dovlecel

Prajitura cu branza si dovlecel are in compozitie zahar, biscuiti de ovaz, lapte, unt, pesmet, branza de vaci, oua si dovleac.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru blat:
  • 500 gr biscuiti de ovaz
  • 50 gr zahar
  • 50 ml ulei
  • 100 gr pesmet
  • 100 gr unt
  • 2-3 linguri lapte
  • Pentru crema:
  • 400 gr branza de vaci
  • 2 oua
  • 500 gr dovleac
  • 100 gr zahar
  • 1 lingurita scortisoara
  • 3 cuisoare
  • 1 lingurita nucsoara

Mod de preparare

Se sfarama biscuitii si se amesteca cu celelalte ingrediente ale blatului. Se amesteca aluatul si se intinde intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu pesmet. Se amesteca branza cu dovleacul, fiert in prealabil, cu ouale, cu celelalte ingrediente ale cremei. Se intinde uniform umplutura peste aluatul din tava si apoi se pune la cuptor, la foc mediu.


Se serveste pudrata cu zahar praf.
Alte retete de dulciuri:
Cornulete cu rahat
Dulciuri rapide
Prajituri simple

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Luscos ardelenesc

"Retete de Pasti"  M-am inspirat de la stimata doamna Chef Sylvia Boutiere. 

Luscos ardelenesc
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala