Prajitura cu branza si cacao

Framantam aluatul si il impartim in doua. Jumatate din aluat il razuim si turnam deasupra lui umplutura. Apoi razuim si cealalta jumatate deasupra cre

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 40 dkg faina
  • 20 dkg margarina
  • 1 plic praf de copt
  • 15 dkg zahar pudra
  • 1 galbenus
  • 1 lingura praf de cacao
  • Pentru umplutura:
  • ½ kg branza
  • 20 dkg zahar pudra
  • 4 oua (albusurile le batem spuma separat)

Mod de preparare

Framantam aluatul si il impartim in doua. Jumatate din aluat il razuim si turnam deasupra lui umplutura. Apoi razuim si cealalta jumatate deasupra cremei de branza.

Coacem la foc mediu.
Alte retete prajituri recomandate

Placinta cu mere

Prajitura branza

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert negresa cu branza, zmeura si piersici

retete de vara Nouă ne plac foarte mult prăjiturile cu fructe de sezon. Și dacă mai conțin și ciocolată ni se par...

Desert negresa cu branza, zmeura si piersici
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide