Prajitura cu branza de vaci

Branza si galbenusurile calde se dau printr-o sita. Untul se freaca spuma cu zaharul, apoi se adauga branza, galbenusurile, stafidele si putina sare.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr branza de vaci
  • 200 gr unt
  • 200 gr zahar
  • 8 galbenusuri fierte tari
  • 150 g stafide
  • sare

Mod de preparare

Branza si galbenusurile calde se dau printr-o sita. Untul se freaca spuma cu zaharul, apoi se adauga branza, galbenusurile, stafidele si putina sare. Se pune intr-o sita un servet umed si se toarna compozitia peste. Se asaza deasupra o farfurie si se lasa sita la scurs timp de 4-5 ore. Se rastoarna apoi prajitura si se lasa la rece.


Se serveste dupa cateva ore.

Alte retete de dulciuri:

Lapte de pasare Ciocolata de casa Prajitura snikers

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert rulouri de post cu arome de scortisoara si cocos

Frumos rumenite, ușor crocante la exterior, dar moi și pufoase la interior și mai ales, foarte gustoase, aceste rulouri de...

Desert rulouri de post cu arome de scortisoara si cocos
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide