Prajitura cu branza ceha

Prelucram foarte bine ingredientele, aluatul il punem intr-o tava mijlocie si il coacem aprox. 5-10 minute, in cuptor preincalzit. Pregatim si umplutu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 200 g faina
  • 200 g zahar
  • 200 g nuca macinata
  • 1 ou intreg
  • 1/2 pachetel de praf de copt
  • 150 g margarina
  • Pentru umplutura:
  • 750 g branza
  • 150 g margarina
  • 150 g zahar
  • 3 linguri de faina
  • 5 galbenusuri de ou
  • 1 pachetel de zahar vanilat
  • Glazura:
  • 5 galbenusuri de ou
  • 1 pachetel de zahar vanilat

Mod de preparare

Prelucram foarte bine ingredientele, aluatul il punem intr-o tava mijlocie si il coacem aprox. 5-10 minute, in cuptor preincalzit. Pregatim si umplutura, o amestecam bine si o intindem uniform deasupra aluatului, apoi punem tava inapoi in cuptor. Intre timp, Batem o spuma tare din 5 albusuri si 200 g de zahar, pe care o intindem deasupra si o uscam.
Alte retete recomandate:

Prajitura cu visine

Tarta cu visine

Prajitura cu caise

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu zmeura, piersici si piscoturi

Vă invit să încercați o prăjitură delicioasă și foarte ușor de pregătit. A fost foarte apreciată de toți cei...

Desert prajitura cu zmeura, piersici si piscoturi
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide