Prajitura cu branza

Pentru bilute framantam margarina la temperatura cemerei cu zaharul si cu restul ingredientelor si formama bilute de marimea unei nuci pe care le pune

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Ingrediente pentru bilute:
  • 12
  • 5 dkg margarina
  • 20 dkg faina
  • 3 linguri praf de cacao
  • 15 dkg zahar
  • 2 oua
  • ½ pachet praf de copt
  • Pentru aluat:
  • 50 dkg branza
  • 25 dkg zahar
  • 12
  • 5 dkg margarina
  • 2 pachete zahar vanilat
  • 1 pachet budinca de vanilie
  • 4 oua

Mod de preparare

Pentru bilute framantam margarina la temperatura cemerei cu zaharul si cu restul ingredientelor si formama bilute de marimea unei nuci pe care le punem intr-o tava unsa (le pozitionam in asa fel incat sa ramana spatiu intre ele). Pentru aluat batem spuma albusurile cu putina sare, pisam branza si o amestecam cu restul ingredientelor, iar la sfarsit incorporam albusurile. Turnam aluatul intre bilute. Coacem in cuptorul pre-incalzit. Decoram cu zahar pudra sau glazura de ciocolata.
Alte retete recomandate

Prajitura cu visine

Dulceata visine

Tarta cu visine

Compot visine

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura Duo Chocolat

Iubim ciocolata, mai mult pe cea neagra, cea alba fiind cam dulce, dar combinate sunt de mare efect. Si daca mai adaugam un...

Prajitura Duo Chocolat
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide