Prajitura cu branza

Foile: Se freaca cele 2 oua cu zaharul si apoi se adauga restul de ingrediente, se imparte aluatul in 2 si se intind foi. Se unge si se tapeteaza o ta

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 oua
  • 12 linguri zahar
  • 12 linguri ulei
  • 12 linguri faina
  • 1 cana iaurt sau smantana
  • 1 vf. cutit sare
  • 1 lingurita bicarbonat stins
  • Crema de branza: 300 g branza de vaci
  • 250 g zahar
  • zahar vanilat
  • coaja rasa de lamaie
  • 2 oua

Mod de preparare

Foile: Se freaca cele 2 oua cu zaharul si apoi se adauga restul de ingrediente, se imparte aluatul in 2 si se intind foi. Se unge si se tapeteaza o tava, se pune prima foaie si se coace pe jumatate, apoi se pune crema de branza si cea de-a doua foaie si se da la cuptor. Se taie rece si se pudreaza cu zahar.


Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce