10 albusuri se bat spuma cu 300 g zahar, 2 linguri faina si 2 linguri otet. Blatul obtinut se intinde in tava de la cuptor (tava mare, de friptura) si
10 albusuri se bat spuma cu 300 g zahar, 2 linguri faina si 2 linguri otet. Blatul obtinut se intinde in tava de la cuptor (tava mare, de friptura) si se da la copt.
10 galbenusuri se freaca cu 10 linguri zahar, 5 linguri faina, 1/2 l lapte si se fierbe pe aburi pana se ingroasa. Dupa ce se raceste se pune un pachet de margarina si se amesteca bine, pana cand crema devine spumoasa. Jumatate din cantitate se intinde peste blat iar in cealalta jumatate se adauga pt culoare/aroma cateva lingurite cacao sau ness si se intinde deasupra. Se mai pune un strat de frisca si e gata.
Pleurotus pane, reteta simpla si rapid de preparat Pentru ca am renuntat definitiv la carne, am grija sa introduc in...
Pleurotus pane, reteta simpla si rapid de preparatIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala