O prajitura delicioasa si aromata! Dulciuri pentru Mos Craciun
Blatul: Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Se adauga zaharul pe rand, mixand bine dupa fiecare lingura. Se incorporeaza apoi faina si nuca de cocos. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se toarna compozitia. Se niveleaza si se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade C, pentru cca. 25-30 de minute (se face testul cu scobitoarea). Se scoate din cuptor, se pune pe un platou si, asa fierbinte, se unge cu crema nutella. In timp ce se raceste blatul, se pregateste crema.
Crema: Mascarpone se mixeaza impreuna cu crema de vanilie. Separat, se bate frisca, apoi se incorporeaza in crema de mascarpone cu vanilie. Se va obtine o crema pufoasa, aromata. Se unge toata suprafata blatului cu crema, iar deasupra se rade ciocolata amaruie. Se poate portiona ca atare sau, daca preferati o prajitura mai inalta, se taie blatul in doua si se suprapun. In lipsa cremei de vanilie, se poate prepara cu un plic de budinca conform instructiunilor. Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post