Prajitura cu banane si ciocolata coapta in coaja de la ananas, este o reteta de prajitura de casa deosbita, atat ca aspect cat si ca si gust.
Aceasta reteta de prajitura cu banane si ciocolata, coapta in coaja ananasului este o idee nemaipomenita de a prezenta prajitura. Sa nu mai vorbim de gustul desavarsit! Multumim Rodiva - for the love of cakes.
Taie ananasul in doua, scoate-i miezul si sucul.
Amesteca banana foarte coapta impreuna cu zaharul, untul si 1 ou. Intr-un alt bol amesteca faina cu cacao si praful de copt. Adauga ingredientele uscate la cele umede alternand cu 50ml lapte.
Dupa ce obtii un amestec omogen, adauga si fulgii de ciocolata. Toarna compozitia in mod egal in cele doua jumatati de ananas si da la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 35 de minute.
Serveste prajitura cu banane si fulgi de ciocolata direct din coaja de ananas, vei impresiona orice invitat.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post