Prajitura cu banane si ciocolata in ananas

Prajitura cu banane si ciocolata coapta in coaja de la ananas, este o reteta de prajitura de casa deosbita, atat ca aspect cat si ca si gust.

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ananas
  • 1 banana foarte coapta
  • 60g zahar
  • 70g unt la temperatura camerei
  • 1 ou
  • 110g faina
  • 2 linguri cacao
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 50ml lapte
  • 50g fulgi de ciocolata

Mod de preparare

Aceasta reteta de prajitura cu banane si ciocolata, coapta in coaja ananasului este o idee nemaipomenita de a prezenta prajitura. Sa nu mai vorbim de gustul desavarsit! Multumim Rodiva - for the love of cakes.

Taie ananasul in doua, scoate-i miezul si sucul.

Amesteca banana foarte coapta impreuna cu zaharul, untul si 1 ou. Intr-un alt bol amesteca faina cu cacao si praful de copt. Adauga ingredientele uscate la cele umede alternand cu 50ml lapte.

Dupa ce obtii un amestec omogen, adauga si fulgii de ciocolata. Toarna compozitia in mod egal in cele doua jumatati de ananas si da la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 35 de minute.




Serveste prajitura cu banane si fulgi de ciocolata direct din coaja de ananas, vei impresiona orice invitat.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors