Cand iti raman doua banane foarte coapte cu care nu stii ce sa faci, aceasta este reteta perfecta. Praijitura cu banane si ciocolata e delicioasa.
Nimic nu se arunca, totul se foloseste! :) Este cazul acestei retete care foloseste cu succes doua banane foarte coapte, negre.
Puneti untul taiat cubulete intr-un bol impreuna cu cele 175g zahar. Daca doriti ca prajitura sa aiba un iz usor caramelizat, va sugerez ca zaharul folosit sa fie impartit in cantitati egale intre zahar alb si zahar brun. Mixati pana cand aveti un amestec pufos si zaharul s-a dizolvat.
Adaugati cele 2 oua, cate unul pe rand, amestecand bine dupa fiecare. Adaugati bananele pisate si faina impreuna cu o lingura praf de copt. Apoi adaugati nucile, prajite putin inainte si bucatile de ciocolata.
Aranjati aluatul prajiturii intr-o tava tapetata cu hartie de copt si presarati deasupra zahar brun. Acesta se va topi in timpul coacerii si va forma o crusta crocanta.
Dati la cuptor pentru 40-45 de minute, pana trece testul scobitorii.
Prajitura cu banane si ciocolata se lasa sa se raceasca putin dupa care se feliaza.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post