Prajitura cu banane este delicioasa. Merge la orice desert. Petru a face aceasta reteta de prajituri aveti nevoie de banane, zahar brun, unt, faina si oua
Am amestecat ingredientele uscate, mai putin zaharul, adica: faina, sarea praful de copt, si bicarbonatul.Untul l-am taiat bucatele, peste el am pus zaharul brun si zaharul vanilat, le-am mixat bine de tot pana au devenit o crema. Apoi am adaugat primul ou, am mixat bine, apoi cel de-al doilea, iar am mixat, apoi al treilea.
Abia acum am decojit bananele, le-am rupt bucati mai mari,
le-am pus in blender si peste ela am pus repede sucul de lamaie ca sa nu se oxideze.
Piureul rezultat l-am turnat peste crema de unt si oua apoi am adaugat amestecul de ingrediente uscate. Compozitia am turnat-o intr-o forma de tort cu diametrul de 25 cm, am dat la cuptor 50 de minute. Am scos prajitura din cuptor si am lasat-o sa se raceasca. Pe bain marin am topit ciocolata si am trasat linii peste prajitura.
Am lasat-o la frigider 15 minute ca sa se intaresca si ciocolata.
Se serveste rece alaturi de o ceasca de ceai.
Alte retete recomandate:
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post