Untul topit, se amesteca impreuna cu biscuitii si ciocolata maruntita. Se toarna compozitia intr-un vas, se preseaza usor si se pune apoi la rece pent
Untul topit, se amesteca impreuna cu biscuitii si ciocolata maruntita. Se toarna compozitia intr-un vas, se preseaza usor si se pune apoi la rece pentru aproximativ 30 de minute. Intre timp, se decojesc bananele, se taie feliute, se asaza peste stratul de biscuiti si se stropesc cu suc de lamaie. Se toarna din jumatate de cantitate de crema de caramel gata preparata intr-un strat uniform peste banane. In frisca batuta se incorporeaza cafeaua, iar apoi se pune frisca peste crema. Se toarna restuld e crema ramasa si se pune prajitura la frigider.
Prajitura se serevste dupa cateva ore.
Alte retete de dulciuri:
Tiramisu
Lapte de pasare
Prajitura televizor
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post