Se freaca untul cu zaharul pana la omogenizare si se adauga nuca rasa de cocos si sucul de citrice. Blatul de tort se taie in trei si fiecare parte
Se freaca untul cu zaharul pana la omogenizare si
se adauga nuca rasa de cocos si sucul de citrice. Blatul de tort se taie in
trei si fiecare parte se stropeste cu sucul de ananas, amestecat cu coniac.
Se intinde deasupra fiecareia amestecul preparat anterior si se taie in
portii. Pe fiecare dintre prajituri se asaza cate o felie taiata la marimea ei
de ananas si deasupra se pune o jumatate de felie de kiwi. Se decoreaza
cu frisca si se pune in frigider.
Aceasta reteta a fost preluata din cartea "365 de retete afrodiziace – Mircea Georgescu", publicata de editura Meteor Press.
Alte retete culinare pe care vi le recomandam
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post