Prajitura cu ananas si kiwi

Se freaca untul cu zaharul pana la omogenizare si se adauga nuca rasa de cocos si sucul de citrice. Blatul de tort se taie in trei si fiecare parte

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 blat de tort
  • 1 cutie ananas
  • 1 mandarina
  • 1 lamaie
  • 4 kiwi
  • 100 g zahar tos
  • 1 pachet unt
  • 100 g nuca de cocos
  • 2 linguri coniac
  • 150 g frisca

Mod de preparare

Se freaca untul cu zaharul pana la omogenizare si

se adauga nuca rasa de cocos si sucul de citrice. Blatul de tort se taie in

trei si fiecare parte se stropeste cu sucul de ananas, amestecat cu coniac.

Se intinde deasupra fiecareia amestecul preparat anterior si se taie in

portii. Pe fiecare dintre prajituri se asaza cate o felie taiata la marimea ei

de ananas si deasupra se pune o jumatate de felie de kiwi. Se decoreaza

cu frisca si se pune in frigider.


Aceasta reteta a fost preluata din cartea "365 de retete afrodiziace – Mircea Georgescu", publicata de editura Meteor Press.

Alte retete culinare pe care vi le recomandam

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura de post cu suc de rosii, crema de gris si gem de capsuni

Desert prajitura de post cu suc de rosii, crema de gris si gem de capsuni
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide