Prajitura cu ananas

Albusurile se separa de galbenusuri. Se bat spuma albusurile impreuna cu zaharul, adaugat treptat. Se omogenizeaza separat, galbenusurile cu uleiul s

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 200 gr faina
  • 200 gr zahar
  • 50 ml ulei
  • 500 gr felii de ananas
  • 1 lingurita de coaja rasa de lamaie
  • 2 plicuri de zahar vanilat
  • 50 ml apa
  • Pentru ornat:
  • frisca
  • ciocolata rasa

Mod de preparare

Albusurile se separa de galbenusuri. Se bat spuma albusurile impreuna cu zaharul, adaugat treptat. Se omogenizeaza separat, galbenusurile cu uleiul si apa, dupa care se toarna peste albusurile batute spuma. Faina se toarna in ploaie si se amesteca intr-una. Compozitia astfel obtinuta, se pune intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie. Se pun deasupra feliile de anasas si se pune in cuptor, la copt. Dupa ce s-a rumenit, se lasa sa se raceasca si se portioneaza.


Se serveste ornata cu frisca si ciocolata rasa.

Alte retete de dulciuri:

Ciocolata de casa Prajitura snikers Lapte de pasare

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Paste integrale cu legume

Pastele integrale cu dovlecel, ardei gras, ciuperci, ceapa si usturoi, sunt satioase si la final poti sa le presari si un pic...

Paste integrale cu legume
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide