Albusurile se separa de galbenusuri. Se bat spuma albusurile impreuna cu zaharul, adaugat treptat. Se omogenizeaza separat, galbenusurile cu uleiul s
Albusurile se separa de galbenusuri. Se bat spuma albusurile impreuna cu zaharul, adaugat treptat. Se omogenizeaza separat, galbenusurile cu uleiul si apa, dupa care se toarna peste albusurile batute spuma. Faina se toarna in ploaie si se amesteca intr-una. Compozitia astfel obtinuta, se pune intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie. Se pun deasupra feliile de anasas si se pune in cuptor, la copt. Dupa ce s-a rumenit, se lasa sa se raceasca si se portioneaza.
Se serveste ornata cu frisca si ciocolata rasa.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa Prajitura snikers Lapte de pasare
Pastele integrale cu dovlecel, ardei gras, ciuperci, ceapa si usturoi, sunt satioase si la final poti sa le presari si un pic...
Paste integrale cu legume