Amestecam budinca de vanilie cu laptele si zaharul, o fierbem si o racim. Batem spuma galbenusurile cu zaharul pudra, zaharul vanilat, laptele si ulei
Amestecam budinca de vanilie cu laptele si zaharul, o fierbem si o racim. Batem spuma galbenusurile cu zaharul pudra, zaharul vanilat, laptele si uleiul. Adaugam faina, praful de copt si praful de cacao, amestecam mai departe si incorporam incet spuma obtinuta din albusuri. Turnam aluatul intr-o tava unsa si presarata cu faina, punem budinca racita cu o lingura deasupra aluatului si il coacem. Amestecam smantana, zaharul vanilat si zaharul pudra si o intindem pe prajitura.
Alte retete cu prajituri recomandate
Prajitura nuca
Prajitura de casa
Prajitura mere
Nu am mai facut pilaf de mult timp, dar cum imi trec prin fata ochilor zilnic foarte multe retete bune, mi-a facut cu ochiul...
Pilaf de orez cu pui la cuptorIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala