Se bat galbenusurile cu zaharul, se adauga albusurile batute spuma, cacaoa, faina se amesteca cu praful de copt si nucile macinate. Se toarna in tava
Se bat galbenusurile cu zaharul, se adauga albusurile batute spuma, cacaoa, faina se amesteca cu praful de copt si nucile macinate. Se toarna in tava tapetata cu hartie de copt si se coace la foc potrivit, 20 minute.
Se indulceste cafeaua cu zaharul. Se separa 200 ml. cafea si se adauga treptat in nuca macinata, pana se obtine o compozitie ca un pireu. Se amesteca cu untul frecat spuma si romul.
Se intinde jumatate din crema pe blat. Se trec piscoturile prin cafea si se pun peste stratul de crema, apoi se acopera cu restul de crema.
Pentru glazura, se topesc in bain-marie untul si ciocolata rasa. Se amesteca pana se obtine o crema omogena si se intinde pe prajitura.
O alternativa la salata de vinete
Baba Ganoush -salata de vinete arabeascaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.