Ouale se freaca spuma cu zaharul, se adauga faina cu praful de copt. Apoi se adauga margarina topita si smantana. Se ung si se tapeteaza cu faina doua
Ouale se freaca spuma cu zaharul, se adauga faina cu praful de copt. Apoi se adauga margarina topita si smantana. Se ung si se tapeteaza cu faina doua tavi dreptunghiulare inguste. Aluatul se imparte in trei parti. In primul se adauga praful de budinca, in al doilea cateva linguri de pudra de cacao si al treilea ramane necolorat. Se pun in tavi pe rand, dupa cum urmeaza : compozitia alba, compozitia maro si la urma cea roz, cu grija sa nu se prea amestece. Tavile se dau la cuptorul incalzit dinainte si se tin 20 – 25 de minute la foc mijlociu.
Alte retete cu prajituri recomandate
Tiramisu original
Tort de ciocolata
Prajitura cu nuca
In ultima perioada de timp am mai copt ceva prajituri, nu neaparat pentru testare, ci ca sa vedem care ne place mai mult, ca...
Desert prajitura cu nuca, visine si crema de vanilie