Prajitura ciocolata si branza

Prajitura cu branza si ciocolata este delicioasa si usor de preparat. Gasiti aceasta reteta de prajitura pe culinar.ro, alaturi de alte retete de dulciuri.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr biscuiti cu unt
  • 100 gr unt sarat
  • 5 linguri zahar
  • 600 gr branza grasa
  • 300 ml frisca
  • 300 gr ciocolata alba
  • 200 gr ciocolata cu lapte
  • 40 gr bomboane de ciocolata alba

Mod de preparare

Se amesteca biscuitii faramitati cu untul topit si 2 linguri de zahar, apoi se taseaza pe fundul unei forme de tort, tapetata cu hartie de copt. Se pune forma la rece, pana se prepara umplutura. Se imparte apoi in doua parti egale branza si frisca, in doua vase. Se adauga ciocolata alba, in unul din vase si ciocolata cu lapte si cele 3 linguri de zahar ramase, in celalalt. Se amesteca cu un mixer, pana se omogenizeaza, compozitiile. Se intinde uniform amestecul de ciocolata cu lapte in forma. se sterge pe margini, apoi se pune deasupra amestecul de ciocolata alba si se uniformizeaza. Se decoreza cu bomboane si se lasa la rece 5 ore.


Prajitura ciocolata si branza se serveste rece.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce