Prajitura Cioco-de-Menta à la Adamache este o prajitura delicioasa cu menta si ciocolata, ce se poate prepara foarte usor.
Prajitura Cioco-de-Menta à la Adamache este o prajitura delicioasa cu menta si ciocolata, ce se poate prepara foarte usor. Amestecam intr-un bol, faina, zahar, zaharul vanilat, praful de copt si fulgii de cocos si amestecam bine. Apoi punem iaurtul, ouale intregi, uleiul, siropul de menta si esenta de vanilie. Amestecam totul bine pana se omogenizeaza totul si avem o compozitie fluida.
Ciocolata o rupem bucati potrivite, eu am rupt-o in bucati mai mici ...si nu a fost chiar asa ok. Intr-o tava de aproximativ 20x33 tapetata cu unt si faina, puneti o foaie de copt uda si stoarsa.
Puneti apoi ciocolata peste care turnati compozitia de-Menta. Predati tava cuptorului preincalzit, pentru vreo 25-30 minute.
Asteptati ca prajitura Cioco-de-Menta à la Adamache sa se raceasca in tava, inainte de a o scoate si taia.
Sursa acestei retete este blogul culinar Alice-Albinutza.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post