Foile: Aluatul rezultat se imparte in 6 foi,care se coc pe fundul unei tavi unse cu ulei si tapetata cu faina, la foc iute Crema: 1 pahar cu zahar
Foile: Aluatul rezultat se imparte in 6 foi,care se coc pe fundul unei tavi unse cu ulei si tapetata cu faina, la foc iute
Crema: 1 pahar cu zahar se fierbe impreuna cu laptele (tot un pahar). 1pahar cu zahar se caramelizeaza si se stinge cu laptele fiert impreuna cu zaharul, se da un clocot si se ia de pe foc. Se adauga pachetul de unt
Crema se toarna calda intre foi, ultima foaie se faramiteaza si se pune peste ultimul strat de crema
Dintre toate deserturile cred ca eclerele sunt in top 5! Am facut si cu crema de vanilie si cu crema de nes dar am sa dau...
Eclere cu crema de vanilieReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce