Pentru prajitura Buturugi cu migdale amestecam 2 cani de faina, 3 oua batute, o cana de miere, 2 cani cu migdale pisate si la urma, coaja de lamaie rasa.
Pentru prajitura Buturugi cu migdale amestecam 2 cani de faina, 3 oua batute ca la omleta, o cana de miere, 2 cani cu migdale pisate si la urma, coaja de lamaie rasa. Amestecati bine totul, puneti aluatul intr-o forma rotunda si dati la cuptor. Dupa ce s-a copt, taiati blatul in doua pentru a-l umple cu crema de migdale, pe care o preparati din: 250 ml de lapte, 50 g faina, 100 g amidon, 1 ou batut si 50 g migdale prajite. Ungeti partea de deasupra prajiturii cu un strat subtire de crema, apoi acoperiti totul cu migdale prajite si pisate.
Prajitura Buturugi cu migdale se serveste dupa ce s-a racit.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post