Dizolvam 30 dkg miere, 4 galbenusuri, 1 pachet de zahar vanilat intr-o lingura de apa calduta. Batem spuma amestecul. Adaugam 35 dkg de faina si spuma
Dizolvam 30 dkg miere, 4 galbenusuri, 1 pachet de zahar vanilat intr-o lingura de apa calduta. Batem spuma amestecul. Adaugam 35 dkg de faina si spuma obtinuta din albusuri. Turnam aluatul intr-o tava presarata cu faina si presaram nuca taiata marunt deasupra. Coacem in cuptorul pre-incalzit.
Alte retete prajituri recomandate
Prajitura mere
Placinta cu branza
Prajitura nuca
Salutare si bine te-am gasit la o noua lectie de gatit ! Azi te-nvat cum se pregatesti omleta perfecta ! Iar pentru asta,...
Cum se face omleta perfectaIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala