Prajitura asortata este o prajitura simpla de casa, ce poate fi adaptata dupa preferintele fiecarui membru al familiei. Crema poate fi de ciocolata, iar siropul de ce fructe va plac.
Incepem sa batem cu mixerul ouale cu zaharul, batem bine de tot pana cand devine foarte groasa compozitia de parca deja are si faina.
Adaugam faina in ploaie, cate o lingura si amestecam continuu sa nu se formeze cocoloase.
Coacem blatul in tava, aproximativ 20/30 min.
Va iesi un blat foarte bun, compozitia este exact ca pentru pandispan, asa ca va fi foarte bun insiropat si nu se va inmuia precum blatul acela gata facut din comert... pe care nu-l recomand nici cand sunteti foarte grabite.
Intre timp pregatiti crema pe care o veti pune intre blaturi.
Se prepara un sirop din zahar si apa , iar la urma se va adauga esenta.
Se umple cu crema si se orneaza cu ciocolata topita, se portioneaza si se da la rece 3-4 ore.
Se pune cate o visina deasupra fiecarii portii de prajitura asortata din Camara cu Bunatati din natura "Visine facute dulceata" si topping "Sirop natural din visine" tot din Camara Bunatati din Natura.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post