Pentru prajitura Ana cu crema, se bat 10 albusuri spuma cu 7 linguri de zahar, adaugam 2 linguri de faina si 150 g nuca de cocos.
Pentru prajitura Ana cu crema se bat 10 albusuri spuma cu 7 linguri de zahar, adaugam 2 linguri de faina si 150 g nuca de cocos. Compozitia se coace pe foaie de napolitana, pana devine maronie. Crema – 10 galbenusuri si 250 g zahar se freaca pe baie de aburi, pana devine ca o smantana groasa. Cand este calduta, se adauga 2 lingurite de ness frecate cu putin zahar si 2 lingurite de apa calda. Crema rece se incorporeaza in 250 g unt.
Se pune crema peste blat, iar deasupra decoram cu ciocolata rasa si nuca de cocos apoi prajitura Ana cu crema, se poate servi.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post