Prajitura Ana cu ananas

Pentru prajitura Ana cu ananas va trebuie cacao, zahar, oua, faina, sare si mirodenii. Este delicioasa.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 6 linguri de zahar
  • o lingura de cacao
  • 5 linguri de faina
  • sare si
  • mirodenii
  • 4 albusuri
  • 150 g zahar
  • 100 g nuca de cocos
  • Crema:
  • 2 plicuri budinca de vanilie
  • 500 ml de lapte
  • 4 galbenusuri
  • 200 g zahar
  • 1 pachet de margarina Rama si
  • o cana de ananas.

Mod de preparare

Pentru blatul prajiturii Ana cu ananas, se bat 6 oua cu 6 linguri de zahar, se adauga o lingura de cacao, 5 linguri de faina, sare si mirodenii, apoi se pune compozitia la copt, in tava tapetata. 4 albusuri si 150 g zahar se bat spuma, apoi adaugam 100 g nuca de cocos, luam cu lingura galuste din cocos si le punem in blatul cu cacao, dupa care dam la copt. Crema – 2 plicuri budinca de vanilie, 500 ml de lapte, 4 galbenusuri si 200 g zahar se fierb, apoi adaugam 1 pachet de margarina Rama si o cana de ananas. insiropam blatul cu 10 linguri din sucul de la compot, apoi turnam crema, peste care radem ciocolata. Prajitura se face in tava patrata.


Dupa ce s-a racit, prajitura Ana cu ananas se poate servi.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors