Prajitura americana cu ciocolata

Se freaca untul (cu mixerul). Se amesteca in unt zaharul, zaharul pudra, oul, cacaoa, laptele. Praful de copt se amesteca cu faina inainte de a se ada

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g unt
  • 1 lingurita zahar vanilat
  • 2
  • 5 dl zahar
  • 1
  • 25 dl zahar pudra
  • 1 ou
  • 75 dl cacao
  • 2 linguri lapte
  • circa 4
  • 5 dl faina
  • 1/4 lingurita praf de copt
  • 2
  • 5 dl ciocolata pentru prajituri
  • taiata bucatele

Mod de preparare

Se freaca untul (cu mixerul). Se amesteca in unt zaharul, zaharul pudra, oul, cacaoa, laptele. Praful de copt se amesteca cu faina inainte de a se adauga si ele, la urma se pun bucatelele de ciocolata. Se pun cu lingura pe tava de copt, se coc la 180 grade C 10-12 minute.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Supa de curcan

Am facut o supa tare buna, cu cateva legume si niste carnita de curcan.

Supa de curcan
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide