Foaia de aluat se pune intr-un vas adanc cu diametrul de aproximativ 20 cm. Se preseaza usor, apoi se impunge cu o furculita si se lasa 20 de minute
Foaia de aluat se pune intr-un vas adanc cu diametrul de aproximativ 20 cm. Se preseaza usor, apoi se impunge cu o furculita si se lasa 20 de minute la frigider. Lamaia se rade de coaja si se staorce de zeama. Se amesteca cu un mixer branza cu zaharul, zaharul vanilat si se adauga apoi treptat amidonu, smantana, galbenusurile, sare, zeama si coaja de lamaie. Albusurile se bat spuma cu putina sare si se adauga peste crema de branza. Se asaza apoi compozitia pe foaia de aluat si se da la cuptor pentru 20 de minute. Dupa ce s-a copt, se scoate si se lasa la racit.
Prajitura se tine la frigider pana la momentul servirii.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura snikers Tiramisu Turta dulce
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post