Pentru pandispan se bat albusurile cu 6 linguri de zahar, praf de copt, zahar vanilat, pana se obtine o spuma tare, iar volumul se mareste de 2 ori. G
Pentru pandispan se bat albusurile cu 6 linguri de zahar, praf de copt, zahar vanilat, pana se obtine o spuma tare, iar volumul se mareste de 2 ori. Galbenusurile se bat cu uleiul si cu un strop de sare, la fel, pana se obtine o spuma tare. Cele doua mase se omogenizeaza si se adauga faina. Se unge o tava si se da la copt pentru 20-30 minute. Dupa ce se stinge focul nu se deschide cuptorul, ci se lasa pandispanul acolo pana se raceste.
Sfat: bateti ingredientele cu un mixer la viteza mare, ungeti tava cu unt, atunci prajitura e mai aromata.
Pentru crema:
Bateti smantana cu restul zaharului pana se topeste zaharul.
Taiati pandispanul in 2 pe mijloc, partile interioare ungeti-le cu sirop de fructe Turnati o parte din crema peste prima felie de pandispan, puneti peste crema feliute de banane si astupati cu cea dea doua felie de pandispan. Cu restul cremei ungeti prajitura pe deasupra si presarati cu zahar albastru si aschii de cocos dupa fantezia si imaginatia dumneavoastra.
Se serveste taiat bucati, cu un suc fresh de portocale - e o combinatie deosebita.
Alte retete de prajituri recomandate:
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post