Pogaci cu branza

Amestecam ingredientele si le framantam. Intindem aluatul si il impaturim in 4. Il lasam sa se odihneasca jumatate de ora si il intindem din nou, il i

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 25 dkg margarina
  • 50 dkg faina
  • 25 dkg branza
  • 3-4 dl smantana
  • 1 ou
  • 10 dkg cascaval razuit
  • 4 dkg drojdie
  • 1 lingurita sare
  • Putin zahar
  • Cascaval razuit

Mod de preparare

Amestecam ingredientele si le framantam. Intindem aluatul si il impaturim in 4. Il lasam sa se odihneasca jumatate de ora si il intindem din nou, il impaturim in 4. Lasam la dospit jumatate de ora, il ungem cu ou, il presaram cu cascaval razuit si punem la cuptor. Servim cat e proaspat.
Alte prajituri recomandate

Cornulete nuca

Prajitura cu cacao

Prajitura Carpati

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala