Din faina, ulei, drojdie, putina sare si lapte cit cuprinde, se face o coca nu prea tare care se lasa sa creasca pina isi mareste de doua ori volumul.
Din faina, ulei, drojdie, putina sare si lapte cit cuprinde, se face o coca nu prea tare care se lasa sa creasca pina isi mareste de doua ori volumul. Se intind apoi foi rotunde de marimea unei farfurii. In mijlocul fiecareia, se pune cite o lingura de umplutura, se indoaie foaia, se preseaza cu degetele pe margine sa se lipeasca bine. Se coc in uleiul incins, pe ambele parti. Umplutura se prepara amestecind brinza cu ouale si mararul. Placintelele, dupa ce s-au copt, se ung cu smintina si se pun una peste alta sa se fragezeasca.
Se servesc fierbinti
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post