Branza se zdrobeste bine, se amesteca cu zaharul vanilat, coaja de lamaie, zeama de lamaie, sare si atata zahar pudra (sau edulcorant), ca sa fie plac
Branza se zdrobeste bine, se amesteca cu zaharul vanilat, coaja de lamaie, zeama de lamaie, sare si atata zahar pudra (sau edulcorant), ca sa fie placut dulce, sa nu devina o crema prea dulce. Se spala stafidele, se curata de codite. Branza se imparte in doua. Intr-o portie sa adauga stafidele, cealalta portie se lasa la o parte. Fiecare placinta se unge cu crema de branza, se ruleaza si se asaza intr-un vas oval, una langa alta. ( In lipsa de vas mare, se pot folosi doua mai mici, punand cate 4 placinte in fiecare.) Cealalta portie de crema de branza se mixeaza cu impreuna cu chefirul si oul. Se poata adauga putin zahar. Sosul se toarna peste placinte, se coc in cuptorul fierbinte, incalzit dinainte. Se tin in cuptor pana cand se incheaga suprafata.
Alte retete de prajituri recomandate
Prajituri cu capsuni
Spuma de portocale
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post